Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/15/194315/sorbacken.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/15/194315/sorbacken.se/public_html/wp-content/plugins/mailpoet/vendor/cerdic/css-tidy/class.csstidy.php on line 891 ARBETSDAGEN LÖRDAG 25 APRIL – Sörbackens Koloniområde

ARBETSDAGEN LÖRDAG 25 APRIL

Arbetsdagen 25 april kommer att genomföras så gott det går under rådande omständigheter. Vi kommer inte att samlas som vanligt då man inte får samla så många människor på en och samma plats. Styrelsen kommer att sätta upp listor vid dansbanan över tänkbara arbeten och tanken är att självgående grupper om 4-6 personer tar sig an uppgifterna. Arbeten kommer att påbörjas som vanligt vid 10-tiden och runt kl 13 kommer det att bjudas på en lunchpåse. Rådande regler tillåter inte att vi bjuder på sedvanlig korv mm så förhoppningsvis kommer det att smaka med en lunchpåse med lite smått och gott. Inga närvarolistor kommer att finnas. 

Redan nu efterfrågar vi personer som vill hjälpa till att vakta kasen. Skicka epost till info@sorbacken.se om du kan/vill vara vakt.